onsdag 23 mars 2011

RBL Scrangie

Ännu ett Rescue Beauty Louge på mina naglar idag, denna gång Scrangie. Ja, lacket är framtaget i samarbete med bloggerskan Scrangie, och lanserades i RBL Blog Collection hösten 2009. Det är en kul kollektion: personerna bakom tre utvalda bloggar fick i samarbete med RBL utveckla sitt alldeles egna lack! De andra lacken i kollektionen är Mismas och Orbis Non Sufficit. Det kommer en liknande kollektion från RBL framöver, men då i form av RBL Fan Collection.
Men lite fokus på själva Scrangie-lacket då. Scrangie själv beskriver tanken bakom lacket såhär: "My original vision was to have a polish that mimics the color of a beetle's wing with a base of bold violet, something to capture the green and multichromatic iridescence of beetle shell or butterfly wing while sitting on a vivid purple flower".
Det är en vacker och speciell färg, och som vanligt med RBL lätt att arbeta med. Skimret skiftar i ljusblått och grönt (förstora bilden!), och basen är intensivt lila. RBL Scrangie är limited edition och jag läste att färgen är på god väg att ta slut. Med andra ord är det idé att beställa ganska snart om färgen lockar :]
Edit: Var precis inne och kollade, den har visst redan tagit slut :(

Inga kommentarer: